SK EN DE (AT)

Pneumatiky LEAO: Rozumná voľba pre vodičov a majiteľov nákladných automobilov

Prečo si vybrať LEAO pneumatiky pre svoje vozidlo?

Distribútor pneumatík, spoločnosť Baltyre, ktorá na trhu pôsobí takmer 30 rokov prináša mnohé nové kvalitné a cenovo dostupné značky z celého sveta, pričom dôsledne testuje a preveruje kvalitu dodávaných pneumatík.

Leao pneumatika na nákladnom aute

Nepodceňujte výber pneumatík 

Pokiaľ ide o bezpečnosť a ekonomiku jazdy, jedným z najdôležitejších faktorov, ktorý je potrebné zvážiť, sú práve pneumatiky. Preto je nevyhnutné vybrať pneumatiky, ktoré poskytujú najlepšiu kombináciu ceny, kilometrového výkonu, odolnosti a samozrejme bezpečnosti v rôznych poveternostných podmienkach. Jedným z popredných výrobcov pneumatík na trhu je spoločnosť Ling Long z Číny so značkami LEAO, Ling Long. Ich pneumatiky si získavajú čoraz väčšiu obľubu medzi zákazníkmi. Vo východnej Európe, kde cesty nie sú práve povestné vysokou kvalitou, sa presadzujú najmä vďaka úplne novej modernej fabrike v Srbsku, ktorej produkty zahŕňajú všetky najnovšie technológie, inovácie a skúsenosti získané pre predaji po celom svete.

LEAO - Čínsky líder na trhu s pneumatikami

LEAO je hlavná značka pneumatík koncernu, pod ktorou už viac ako 20 rokov vyrába a distribuuje pneumatiky vysokej kvality. Spoločnosť bola založená v Číne, kde patrí medzi najväčších výrobcov, otvorila výrobu aj v Thajsku, USA a od minulého roku aj najnovšiu fabriku v Európe – v Srbsku. Kontinuálne zvyšuje svoj výkon, sortiment a efektivitu. 

LEAO vyrába pneumatiky pre rôzne typy vozidiel: 

S novou výrobnou základňou v srdci Srbska spoločnosť LEAO neustále rozširuje škálu odolných a moderných pneumatík, ktoré si získavajú dôveru klientov po celom kontinente. S vývojovým centrom v Nemecku v Hannoveri sa dôkladne aplikujú požiadavky a nové trendy, napríklad pre vysoko úsporné pneumatiky, pneumatiky pre elektromobilitu, či špecializované ekologické autobusové pneu pre mestské dopravy. Všetky produkty sú dôkladne testované a certifikované, aby sa zabezpečilo, že spĺňajú prísne normy kvality a bezpečnosti EÚ. 

Modelové rady pneumatík LEAO spĺňajú rôzne potreby

Pre náš trh sú najväčším prínosom cenovo zaujímavé modelové rady pre diaľkovú prepravu, ktoré ponúkajú vysokú palivovú a kilometrovým výkonom nákladovú úsporu, radu pre regionálne použite, ktorá prináša vysoký výkon a bezpečnosť a odolnosť proti opotrebeniu v náročných geografických a klimatických podmienkach východnej Európy, a napokon radu ON/OFF, ktorá je veľmi odolná v náročných podmienkach, má vysoký podiel prírodného kaučuku, čím prináša nadštandardnú pružnosť a odolnosť proti mechanickým poškodeniam. Pre naozaj ťažké podmienky a nadštandardné váhy sú v ponuke aj pneumatiky so zvýšenou odolnosťou a nadštandardnými nosnostnými indexami. Nákladné pneumatiky LEAO sú navrhnuté tak, aby odolali rôznym cestným podmienkam a poskytovali vynikajúci výkon v každej situácii.

Prečo by ste mali zvoliť pneumatiky LEAO?

Dôvodov prečo by ste mali zvoliť pneumatiky od výrobcu LEAO je viacero:

Pomer cena/výkon

Jednou z najvýznamnejších výhod používania pneumatík LEAO je ich pomer cena/výkon. Poskytujú výkon a odolnosť na úrovni iných európskych značiek a zároveň sú cenovo dostupnejšie. S pneumatikami LEAO nie je potrebné robiť kompromisy v kvalite, aby klient dosiahol merateľnú úsporu peňazí.

Ekologickosť

Trendom posledných rokov je znižovanie závislosti na fosílnych palivách a ekologická prevádzka. Operatívnym aplikovaním všetkých poznatkov a technológii, vznikajú úplne nové modelové rady, ktoré túto tendenciu rešpektujú a stáva sa prioritou. 

Úplné nová modelová rada pre rok 2025 všetky poznatky a požiadavky v plnom rozsahu rešpektuje a ponúka zákazníkom vysoko špecializovaný sortiment produktov. Vďaka úplnej modernizácii môže byť jazda opäť viac efektívnejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia, a to bez ohľadu na situáciu a okolité podmienky. 

Kvalita a certifikácia pneumatík LEAO

Nákladné pneumatiky LEAO majú všetky európske certifikáty a označenia nevyhnutné k použitiu na našich trhoch (vrátane 3PMSF zimnej prevádzky). Vo svojom  testovacom centre v Číne (ďalšie sú v Thajsku, USA, Nemecku) zriadili v spolupráci so španielskym renomovaným centrom IDIADA testovací okruh, kde pneumatiky testujú vo veľmi náročných podmienkach a podľa náročných Európskych kritérií.

Na záver možno zhrnúť, že pneumatiky LEAO vyrábané v Srbsku sú vynikajúcou voľbou pre klientov, ktorí ocenia moderný produkt, európsku kvalitu, odolnosť a výkon. Vďaka výrobe v Európe, použitím vyspelých technológií a prísnym opatreniam kontroly kvality, ponúkajú spoľahlivé riešenie pre našich partnerov, ktorí hľadajú bezpečnosť, pohodlie a efektivitu.

Veröffentlicht: 27. 09. 2024

×